GALERIE FOTO


 

 


 

ZIUA NAȚIONALĂ A CONTABILULUI ROMÂN   

 

Stimată Doamnă,

Stimate Domn,

 

Filiala București a Corpului Experților Contabili și al Contabililor Autorizați din România organizează Ziua Națională a Contabilului Român, eveniment ce are loc în data de 21 septembrie la nivel național, în toate filialele CECCAR, reprezentând o sărbătoare a profesiei contabile din România și care reunește anual profesioniști contabili și specialiști din domeniile financiar – contabil și fiscal, reprezentanți ai mediului de afaceri și ai instituțiilor și autorităților publice cu care CECCAR colaborează și se află în dialog permanent.

Cu ocazia acestui eveniment, filiala București are deosebita plăcere să vă invite, în data de 21 septembrie 2017, începând cu ora 16.00, la Hotel Sheraton, Platinum Grand Ballroom, în Calea Dorobanților nr. 5-7, pentru a ne bucura de manifestările prilejuite de această zi de referință a profesiei contabile, având ca temă Profesia contabilă – prezent și viitor.

Veți lua parte la dezbateri pe marginea temei centrale, la recunoașterea meritelor celor mai buni membri CECCAR de la nivel local în cadrul Topului Filialei și veți putea afla povești de succes din profesie, toate acestea urmate de socializare și networking într-un cadru deosebit (cf. program anexat).

Vă așteptăm să sărbătorim împreună aceste momente deosebite din viața profesiei contabile și vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră la adresa de email  evenimente@ceccar.ro până la data de 18 septembrie 2017.

Având în vedere numărul limitat de locuri, vă rugăm să aveți in vedere că înscrierile se vor face în ordinea primirii confirmărilor de participare.

 

Cu deosebită considerație,

Andrei Aurel

Președinte CECCAR Filiala București

 
Eveniment organizat în parteneriat cu 


și cu sprijinul doamnei Elena Manolache, vicepreședinte al filialei.

 

E-mail:

   © Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, 2019