SIMPOZIONUL PROFESIEI CONTABILE

“PERSONALITATEA PROF. UNIV. DR. MARIN TOMA ÎN CONTABILITATEA ROMÂNEASCĂ”

C.E.C.C.A.R. Filiala Bucureşti

Ediţia a III-a, Bucureşti, 19 Noiembrie 2015

Tema simpozionului: ”Tendințe europene privind reformele contabile contemporane în raport cu necesitățile informaționale ale managementului”

 

Simpozionul Profesiei Contabile „Personalitatea prof. univ. dr. Marin Toma în contabilitatea românească”, manifestare ştiinţifică organizată anual de către filiala C.E.C.C.A.R. Bucureşti începând cu anul 2013, a fost constituit atât ca un omagiu de suflet faţă de moştenirea de mare preţ lăsată de Omul, Dascălul, Prietenul care a făcut atât de mult, ca în România, în Europa şi în întreaga lume contabilul român să fie cunoscut, preţuit şi urmat în tot ceea ce întreprinde pentru afirmarea nobilei profesii, ca împlinire personală şi ca expresie a slujirii interesului public, cât şi pentru promovarea şi dezvoltarea principalelor direcţii de perspectivă ale profesiei contabile.

Filiala București a CECCAR organizează, în data de 19 noiembrie 2015, ca de-a treia ediție a Simpozionului profesiei contabile ”Personalitatea Prof. univ. dr. Marin Toma în contabilitatea românească”, ce se va desfășura în Amfiteatrul Filialei Bucureşti “Prof. univ. dr. Marin Toma”, din Intrarea Nestorei nr. 4-6, Sector 4.

Manifestarea științifică, inițiată în anul 2013, este strâns legată de cel care a fost președintele celei mai puternice organizații profesionale din țara noastră și din Europa Centrală și de Est, prof. univ. dr. Marin Toma.      

Desfășurat sub egida temei “Tendințe europene privind reformele contabile contemporane în raport cu necesitățile informaționale ale managementului”, simpozionul va reuni membri ai filialei, reprezentanți ai instituțiilor cu care Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România menține un permanent dialog, dar și persoane interesate de aspecte ce țin de tema evenimentului și de profesia contabilă.

 

În vederea participării la eveniment, vă rugăm să transmiteți formularul de participare, completat, pe adresa de e-mail a filialei, ceccarbuc@ceccarbuc.ro până la data de  17 noiembrie 2015.

 

Formular de participare (click)

Program (click) 

E-mail:

   © Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, 2019