Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Filiala Bucuresti
Formulare obținere viză / aviz


2018

 

 

Data-limită de depunere online a raportului de activitate,
prelungită până la 28 februarie


Stimați colegi,  


Vă informăm că termenul de depunere online a raportului de activitate se prelungește până la 28 februarie a.c.
Începând cu data de 24 februarie se va completa noua versiune a raportului de activitate disponibilă pe site-ul CECCAR Filiala București www.ceccarbucuresti.ro (modificările vizează societățile de contabilitate al căror număr de autorizație cuprinde mai multe caractere și membrii străini care nu dețin CNP eliberat de statul român), care va fi completată și depusă online doar de membrii care nu au depus încă raportul de activitate.
Membrii care au depus deja raportul de activitate, dar care îl vor redepune ca urmare a respingerii acestuia, vor putea folosi și versiunea anterioară (pe care au completat-o deja, nefiind necesară completarea unui alt raport dacă acesta a fost completat corect inițial).
Vă recomandăm să depuneți toate documentele necesare online, prin intermediul platformei puse la dispoziție de CECCAR, pentru a evita timpul îndelungat de așteptare la sediul filialei.
Reamintim că facilitățile financiare prevăzute în Sistemul de cotizații se acordă pentru toți membrii care depun raportul și care achită cotizația până la data de 28 februarie a.c.
Facilitățile financiare se aplică și în cazul rapoartelor depuse în termen, dar care sunt respinse și redepuse după data de 28 februarie.


Vă atașăm noua versiune a raportului de activitate:

Raport pentru persoane fizice – click aici
Raport pentru persoane juridice – click aici

Cu stimă, 

Președinte CECCAR Filiala București,
Andrei Aurel

 


 

Vă informăm că formularul „Raport de activitate” aferent anului 2017, necesar a fi completat de membri începând cu anul 2018, va fi disponibil la începutul lunii ianuarie 2018 în vederea automatizării procesului de prelucrare a datelor, pentru a fi încărcat online sau depus pe suport electronic la filială de către membri (similar declaraţiilor fiscale).

Viza de exercitare a profesiei obținută pentru anul 2017 este valabilă până la data de 28.02.2018, conform modificărilor din Conferinta Natională extraordinară din data de 09 ianuarie 2017.


2017

 

Formulare diverse


Formulare necesare pentru înscrierea în Tablou.


GEJ

 

E-mail:

   © Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, 2018